Pruik huren? Hoppezak Kledingverhuur in Leiden heeft ruim 3.000 pruiken in voorraad

Contact

Bij een complete outfit mag een mooie pruik natuurlijk niet ontbreken. Bij Hoppezak hebben we talloze pruiken in de verhuur. In alle soorten en maten en uit diverse periodes in de geschiedenis. We kammen de pruik vakkundig voor u op en u ziet er op en top verzorgd uit.

Pruiken huren

Bent u op zoek naar een pruik voor een avondje uit, een themafeest, een fotoshoot of voor een andere gelegenheid, denk dan eens aan het huren ervan bij Hoppezak Kledingverhuur. Wij beschikken over een zeer groot assortiment pruiken en er is altijd eentje te vinden die precies bij uw outfit past. Al onze pruiken zijn gemaakt van de beste materialen en staan fantastisch. Wij verhuren ook pruiken voor Sint Nicolaas en Piet.

Pruiken opkammen & stylen

Bij Hoppezak staan we voor kwaliteit en willen we dat uw pruik niet alleen fantastisch staat, maar ook fantastisch zit. Onze ervaren kapsters kammen met veel kundigheid uw pruik uit bijvoorbeeld de Rococo-periode voor u op. Ook kunnen lange pruiken opgestoken of gestyled worden. Zo ziet u er in een woord geweldig uit! Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Icoon telefoon

Op zoek naar een pruik voor een speciale gelegenheid? Neem contact op met Hoppezak Kledingverhuur!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden